011 26 13 667 ● 066 801 34 39 ● 061 160 96 15

TC Zemunikum - lokal 53 - Zemun
Magistratski trg 3 (ulaz i iz Glavne 18)

Mebl štofovi

 

Mebl štofovi su neophodni pri opremanju svakog prostora. Koriste se za tapaciranje i oblaganje komadnog nameštaja. Kako oblik i stilska forma nameštaja u prostoru diktira dalji stil opremanja, dizajn mebl štofa treba da taj stil upotpuni. Dezen i sastav materijala se bira prvenstveno u zavisnosti od namene komadnog nameštaja kao i namene prostorije.

Pored standardne upotrebe mebla za tapaciranje, koristite se i za presvlačenje (oblačenje) nameštaja za posebne prilike ili kao svakodnevna zaštita (navlake za stolice, fotelje…)

Takođe, smo u prilici da Vam ponudimo i mebl štofove predviđene za spoljnu upotrebu sa velikom paletom boja i atraktivnih dezena. Primena je izuzetno široka (ležaljke za plažu, stolice i stolovi u letnjim baštama, tende, kafei i restorani u skijalištima, itd.), a kvalitet vrhunski, što garantuje i proizvođač koji na postojanost boja daje petogodišnju garanciju, što je presedan za ovakvu vrstu materijala.

Prirodni materijali (koža, vuna, lan, pamuk, svila…) su i dalje u velikoj primeni, ali ni materijali od veštačkih vlakana ne zaostaju za njima. Po izgledu,verno imitiraju prirodne ali imaju bolja tehnička svojstva. Eko kože vrhunskog kvaliteta – James Dunlop možete naći u našoj ponudi, kao i mebl štofove priznatih proizvođača: Bru textil, Prestigious textiles, D&D, Vriesco, Mercis, Pozzi Arturo…